Village Medical Clinic se angajează să păstreze confidențialiatea în relația cu pacienții în conformitate cu legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Village Medical Clinic SRL reprezentat de
dr. Ioana Mateescu, se obligă sa administreze în condiții de confidentialitate si siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Datele colectate au ca scop asigurarea serviciilor medicale în regim privat și contract cu CASMB.

Ca pacient sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru întocmirea fișelor medicale, biletelor de trimitere pentru investigații, consulturi sau internare, prescripții medicale, precum și pentru raportările periodice către CASMB, Autoritatea de Sanatate Publică și Ministerul Sănătății. Refuzul dvs. determină imposibilitatea înscrierii în sistemul de ocrotire a sănătătii din România.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Village Medical Clinic și sunt comunicate numai următorilor destinatari: Casa Natională de Sănătate a Municipiului București, Autoritatea de Sănătate Publică și alte unităti medicale ambulatorii și spitalicești (cu informarea prealabilă a pacientului).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrăriidatelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Village Medical Clinic SRL, Soșeaua Nordului 119, sector 1, București.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Copyright © 2007
Village Medical Clinic
CUI: 0423423; J40/1833/1998